2024.09.10. 14:05
Minősített hivatalos viszonteladó a VoxPay alkalmazás!

A Nemzeti Mobilfizetési Rendszer (NMFR) hivatalos viszonteladó partnereként a VoxPay közlekedési applikáció kiemelt célja, hogy a magyar autósok és közlekedők számára a kezdetektől fogva naprakész és megbízható információkat, valamint szolgáltatásokat biztosítson az autópálya-matrica, a mobilparkolás és a tömegközlekedési mobiljegyek online vásárlásának terén.


Mobilalkalmazásunk, mint az NMFR hivatalos partnere, jogosultságot szerzett az NMFR védjegy használatára. E védjegy kizárólag a hivatalos értékesítők számára érhető el, és számos szigorú kritérium teljesítéséhez kötött, ezzel is garantálva az általunk nyújtott szolgáltatások megbízhatóságát és hitelességét.

Mit jelent a Nemzeti Mobilfizetési Rendszer Viszonteladói védjegy?

A Nemzeti Mobilfizetési Rendszer Viszonteladói védjegye egy minősítés, amely igazolja, hogy hivatalos viszonteladói partner oldalán tartózkodik a felhasználó és potenciális vásárlása során a biztonság és a kihelyezett információk hitelessége garantált. A védjegy biztosítja a mobilalkalmazásban vásárló ügyfeleket arról, hogy a vásárlásuk során a következő szempontok minden esetben érvényesülnek: 
 

Átláthatóság: az oldalon és az alkalmazásban megjelenő információk naprakészek és megbízhatóak
Adatvédelem: a vásárlás során megadott személyes adatokat bizalmasan kezeljük és védjük
Minőségi szolgáltatásnyújtás: a biztosított szolgáltatás minőségi, az információk megbízhatóak és az ügyfélpanaszok kezelése kiemelt fontosságot élveznek 

A Védjegyet kizárólag az NMFR-rel szerződésben álló szervezetek helyezhetik ki, így kiemelten fontos, hogy az online autópálya-matrica, a mobilparkolás és a tömegközlekedési mobiljegyek vásárlása során erre is figyeljünk: a védjeggyel ellátott weboldalakon és mobilalkalmazásban történő vásárlás során biztonságban lehetnek adataink és a kifizetett összegért valós szolgáltatást kapunk, ezzel lecsökkentve az átverés lehetőségét. 


Első a biztonság!

Az online és mobilalkalmazásokban történő vásárlásoknál fontos elővigyázatos lenni, annak érdekében, hogy adataink biztonságban legyenek. Ez nincs másként a mobilparkolás esetén, az autópálya-matrica és tömegközlekedési mobiljegy vásárlásnál sem, így javasoljuk, hogy mindig ellenőrizd a weboldalak és alkalmazások hitelességét vásárlás előtt! 

Megbízható viszonteladó az autopalyamatrica.hu és a VoxPay mobilalkalmazás is, így mindkét felületen történő autópálya-matrica vásárlás során az adatok biztonsága adott!